Rockec v Klubovně!

Kamarádi!

Situace okolo nás není optimální, abychom tak kulantně poznamenali. Ale nás to naštěstí poznamenalo, protože již 2. října chystáme náš první po-koronový (nyní tedy se zdá, že spíše koronový) pražský koncert, a to v naší oblíbené dejvické Klubovně. A naštěstí naše vláda přišla na to, že virus se nešíří po sedících, proto bude mít každý příchozí vyhrazenou svojí židličku, což nám vytvoří takovou krásnou a intimní atmosféru 🙂 Společně s námi si zahrají kluci z kapely Klokain. Původně měla vystoupit i kapela Madnoise, ta bohužel odřekla účast s ohledem na současnou situaci. Každá kapela proto bude mít o delší set 🙂 Každopádně, kromě vln rocku, popu a indie se můžete těšit i na dobře zásobený bar! Tak doražte a užijte si jedinečný kulturní zážitek.

Také vás prosíme, pokud můžete, přidejte se do události na Facebooku. Doufejme, že to nebude potřeba, ale bude pak snažší případné trasování. V rámci dodržení bezpečnostních pravidel si samozřejmě nezapomeňte vzít svojí roušku.

Přijďte, a odpočiňte si alespoň na chvíli od téhle šílené doby. Těšíme se na vás!

Vaše Maliny

EDIT: Bohužel, vzhledem k omezené kapacitě Klubovny v „sedícím režimu“, bude možné vpustit do sálu pouze 30 lidí. Proto prosíme všechny zainteresované, aby se včas přihlásili v události a označili tak svojí účast. Na druhou stranu, vstupné je DOBROVOLNÉ!