Loučíme se s Járou

Milí kamarádi!

Velmi děkujeme všem, kteří minulý pátek dorazili do dejvické Klubovny na náš prakticky už tradiční zářijový koncert s kapelou Klokain a dále letos i kapelou WOSA, která naše pop-rockové duo doplnila akustickým punkrockovým nářezem. Všichni jsme si to parádně užili! 🙂

Bohužel, jak už jsme avizovali, to byl náš poslední koncertní počin s naším klávesákem Járou. Jára se stěhuje do Poděbrad a tak se u nás v kapele místo za klapkami aktuálně uvolnilo. My, jakožto zbytek kapely Je na malinách, přejeme Járovi hodně štěstí do dalšího bytí a to nejen hudebního 🙂 Je to veliká škoda, protože to v této sestavě fungovalo velmi dobře a poměrně dlouho 😉 Do naší muziky přinesl nejen svou originální interpretaci, ale i dost vlastních nápadů, které naše písničky posunuly zase o pár levelů výš. Měj se hezky, Járo!

Jára na koncertě

A co teď? Uvidíme. Už se něco rýsuje, jako vždy si to ale necháme ještě chvilku pro sebe 🙂 Každopádně jsme domluvení, že s námi Jára ještě bude spolupracovat, alespoň vzdáleně, na nahrávání nového singlu „Lehká ironie“, který jste v premiéře měli možno poslechnout v Klubovně.

Každopádně se i nadále máte na co těšit!

Vaše Maliny

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *