Jdeme do finále!

Milí kamarádi,

v roce 2010 jsme se poprvé zúčastnili soutěže Skutečná liga. Tehdy se jednalo o 15-ti minutové vystoupení v sále hudebnin Music-City ve Vysočanech a my jsme tam vystupovali ještě ve staré (tehdy ale velmi čerstvé) tříčlenné sestavě pod názvem Kobylinec. Nakonec jsme se nedostali ani do druhého kola, ale byla to pro nás super zkušenost a zároveň jsme tím získali nějaké první slušnější živé nahrávky. Od té doby uplynulo tedy nějakých 13 let (!), my jsme se během těch let více méně pravidelně Skutečné ligy účastnili, no a letos, přátelé, se nám konečně zadařilo. POPRVÉ POSTUPUJEME DO FINÁLE!

Níže se můžete podívat na naše semifinálové vystoupení, které nás dostalo do finále. Celkově se zatím z kapel, které postoupily do semifinále, držíme na třetí příčce. Finále pak proběhne 19. listopadu v Domě kultury Kladno. Během finálového vystoupení budeme muset předvést i nějaký ten cover, zároveň chystáme nějaké novinky. Takže se určitě máte na co těšit – a my doufáme, že nám budete držet palečky!

Protože celá soutěž je sponzorována především Středočeským krajem, probíhá souběžně i hlasování veřejnosti o nejoblíbenější kapelu Středočeského kraje. Hoďte nám prosím hlásek! 🙂

Děkujeme moc, že nás celou tu dobu podporujete. Jste skvělí.

Vaše Maliny

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *