Hrajeme v Crossu!

Milí kamarádi, dlouho jsme se neozvali a možná se divíte, že nám letos trochu déle trvá, než „vylezeme z nory“. Věřte ale, že makáme!

Z posledních novinek naší kapely bychom rádi vypíchli především nově uzavřenou spolupráci mezi námi a agenturou N.S.E.F., která mimo jiné zastřešuje i soutěž Skutečná liga, kde jsme se loni umístili na krásném 7. místě a dostali se do finále. Na spolupráci se moc těšíme a už teď „vaříme“ termíny, kde nás budete moct – především v teplejších měsících – vidět a slyšet.

Minulý víkend jsme opět zavítali do nahrávacího studia The Barn za Danem Frimlem, se kterým jsme zase „vařili“ nové pecky. Tentokrát jsme stihli hned dvě nové písničky a v následujících měsících je odtajníme. Možná i rovnou s novým videoklipem!

A letošní sezónu odstartujeme koncertem v pražském Crossu již příští týden v úterý 23. dubna. To není moc přívětivý čas v týdnu na koncert, co? Ale na druhou stranu – můžete se těšit na nás a náš aktualizovaný malinní playlist s novými písničkami. A společně s námi zahrají kamarádi z kapely Klokain, se kterými se také na společné pódium vracíme po delší době – a moc se na to těšíme!

Tak se těšte taky.

Vaše Maliny

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *