Blíží se nový singl!

Ahoj kamarádi!

U nás v kapele se toho děje spoustu nového. Až to ani nestačíme komunikovat ven! V neděli 9. 6. jsme si střihli koncertík v rámci základního kola soutěže Skutečná liga na open-air stagi v Jílovém u Prahy. Jak to dopadlo zatím nevíme a s napětím očekáváme výsledky. Naše vystoupení můžete společně s porotou kriticky zhodnotit v tomto záznamu:

No a příští týden se chystají hned dvě velké události. V pátek 21. června vydáváme NOVÝ SINGL MAYDAY! V dubnu jsme byli ve studiu The Barn a opět pod taktovkou skvělého Dana Frimla jsme nahráli právě tuto pecku. Trochu se v ní odkláníme od našich charakteristicky veselých a humorných textů. Naopak, něco v nás už dlouho volalo a tak jsme napsali text velmi kritický, který si bere na paškál současnou společnost, kterou pranýřujeme za nenasytnost, přetvářku i digitální toxicitu. Náladu pak podtrhují až nezvykle „tvrdé“ kytary a klávesové vyhrávky jak od Jona Lorda 🙂 Každopádně se máte na co těšit! Nový singl si budete moct klasicky poslechnout na našem Spotify, Youtube a Bandzone.

Ale pozor! Kdo by nechtěl čekat až do pátku a už to prostě nemohl vydržet a chtěl si nový singl poslechnout v předstihu, může si ve středu v 10:00 naladit internetové rádio Géčko. Budeme tam mít exklusivní předpremiéru singlu, který následně bude na Géčku hrát po celý den. Moc děkujeme za mediální podporu!

A ta druhá velká událost je náš další open-air koncert, a to v sobotu 22. června v Libušíně u Kladna, kde si zahrajeme po boku kapely Olympic-Tribute! Hrajeme od 18:15, takže kdo si chce udělat výlet za dobrou muzikou, rádi ho uvidíme!

Těšíme se na Vás.

Vaše Maliny

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *