Chystá se nový videoklip!

Ano, kamarádi, je to tak. Poslední dobou jsme měli hodně napilno – minulý víkend jsme si zajeli do Strakonic na skvělý open-air Best of Skutečná liga a hned jsme navázali výletem do Sloupu v Čechách, kde jsme během pondělí a úterý natáčeli záběry pro nově chystaný videoklip na naší krásnou „Pohádkovou“ písničku 🙂 Vše jsme si náramně užili!

A zároveň musíme moc poděkovat: společnosti Kalabria, která nám zajistila pitný režim ve formě naprosto skvělých malinovek (které jsou mimochodem opravdu z čerstvých malin a bez konzervantů!), dále našim malým hercům Sofince a Kristiánovi, kteří předvedli naprosto špičkové výkony, Dáje, která se postarala o fotoreport a nasvícení scén a samozřejmě Jakubovi z N.S.E.F., který všemu vymyslel scénář, celé to zrežíroval a natočil a ještě bude mít hromadu práce se střihem 🙂 Ale nemyslete si. I pro nás to byla makačka – Míra málem vypustil duši 😀 A o to víc se těšte na ten výsledek. Prostředí bylo naprosto nádherné a to co z toho vznikne bude opravdu epické. Hra o trůny pro děti 😀 A zde zdraví celá naše filmařská crew:

A abychom nezapomněli. Již brzy vyjde další singl z naší chystané nové desky! Tu právě dokončujeme a pokřtíme jí 9. listopadu na Kamině. To si zapište do diářků, to bude velké. Přece jenom nám už bude 15 let!

My se teda těšíme!

Vaše Maliny

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *